Universe 69
Witam !
Ostatnio na naszym hostingu boo.pl pojawiła się zmianka o zabronieniu wgrywania gier na serwer . Postanowiliśmy przenieść serwer na hosting webd.pl . Za niedługo robimy backup bazy danych i przenosimy ją na nowy serwer więc możecie stracic pare punktów (małe ilości) . Serwer będzie nieczynny przez około 1 h z powodu prac i testowania nowego hostingu .
Pozdrawiam team Universe69
@up
Niestety ale musimy z tym jeszcze troche poczekać ;/ Kiedy zaplanujemy dokładną datę przeniesienia damy wam znac.
Nie zrobcie takiej cofki ze gracze straca polowe punktow
a co do hostingu to niech bedzie na tym webd.pl xD ale ja bym na waszym miejscu na samym poczatku dodal po lewo w pasku zakladke Toplisty w zakladce tej znajdowalo by sie kilka toplist a gracz za klikniecie kazdej toplisty dostawal by np po 2.bld surki wtedy gra by sie rozreklamowala i mozna by bylo dodac sms shopa..
nie orientuje sie w cenniku hostingu ale na platnym by gra chodzila o wiele szybciej i nie bylo by przeciazen servera..
a jesli chodzi o sms shop to moge zaproponowac co tam powinno byc... gracze wtedy by napewno kupowali ja sam mogł bym wydac 20zl -50 zl miesiecznie o ile poprawicie błedy
Witam ! Nie chce Cię urazić ale proszę pisz starannie bo troszke zajmuje odszyfrowanie niektórych zdań . Jeśli chodzi o sms shopa to jak już mówiłem ja nie mam dostępu do ftp więc z tym już do Lee . Boo.pl to płatny hosting . Mamy zamiar przenieść serwer na webd tylko kiedy indziej może nawet jutro . Aha i tak jeśli chodzi o te cofki to ci to wytłumacze . Kupujemy nowy serwer i on jest czysty . Zgrywamy baze danych z boo.pl na dysk . Potem przenosimy ją na nowy serwer . Rozumiesz ? Na nowym serwerze będzie dokładnie taki stan punktów jaki był kiedy pobraliśmy baze danych na dysk . Te punkty które dobije się już po jej pobraniu zostaną stracone ale nie będą to masakralne ilości . Mamy pare zapisów bazy MysQl więc o te punkty które macie teraz możecie się nie bać
Pozdrawiam team Universe69 , DizZy.
@up
W skrócie mówiąc serwer cofnie się o około 20 min Nic do stracenia .
Ok thx za wytlumaczenie...
Ale to napiszcie wczesniej jak bedziecie przenosic...
A co do staranniejszego pisania to na fonie za bardzo sie nie da ale bede sie staral
a gierka calkiem ladnie na fonie wyglada.