Universe 69
Prosił bym o napisanie bardziej szczegółowego regulaminu bo pewien gracz wyskoczyl do mnie o to iż mam 9mln duzych powlok i 9 mln małych powlok xD
Jesli nie ma tego w regulaminie to raczej nie ma za to bana . Proste wszystko robi sie dla rekordów pewien gracz mial po 7mln to ja zrobilem po 9 mln a wystarczy tylko cofac stronke i robic od nowa wiec to raczej nie jest bug.... Jesli za to grozi ban to ja nie wiedzialem i moge zniszczyc te powloki bo do ich zniszczenia wystarczy 10 mln gs xD Ale jedna osoba sadzi ze to deff nie do zbicia xD
OMG mam po 9 mln powlok i jestem nie zniszczalny??? jakie mam niby kozysci??? przeciez mowie 10mln gs wystarczy.... i tak mnie nikt nie atakuje i nawet bez powlok bys mi nic nie zrobil wiec jakie masz straty z tego??
za bluznierstwa powinien byc ban albo ostrzezenie
Za bluźnierstwa nie powinno i nie ma nic. Ban jest i powinien nadal być za obrazę. Ja nikogo nie obraziłem więc się odemnie odpierdol. Sam zacząłeś tą chorą zabawę w kablowanie, tyle że ja mam prawdziwe argumenty a nie głupie domysły.
Chodzi o to ze napisalem to iz on siedzi na urlopie i buduje ale okazalo sie to ze on konczy urlop buduje i potem znowu wbija na urlop.... Wiec prosilem o ograniczenia urlopu. I on pisze ze kablowalem xD I teraz chce mnie udupic za to ze ma 0 szanse w starciu ze mna.