Universe 69
Witam ale nie ciesze się z tego co wam napisze . Nie zrobiliśmy zabezpieczeń i 2 osoby włamały się na serwer . Dodali sobie adminów lecz myśleliśmy że to nic groźnego dostali bana i tyle ... Niestety włamali nam się na ftp co nie jest jeszcze potwierdzone . Dark w tym czasie naprawia błędy . Jeśli nam się nie uda to stracicie troche punktów ;/ Lee naprawił już prawie wszystkie błędy gdy naprawi all zrobi back upa i zobaczymy co będzie dalej .
Mamy nadzieje że nic nie stracicie
No miejmy nadzieje ;/
@up
Ehh mamy problem ...
Nie można naprawić errorów . Tamte noobki tak pomieszały że nic nieda się zrobić prawdopodobnie jedynym sposobem bedzie usunięcię silnika i zainstalowania go od nowa ;/ Totalna cofka ;/ Lecz wgramy silnik juz naprawiony z punktami i bez błędów . Mamy także jednego back upa na którym macie troche punktów .
Niewiemy które zło wybrać ...
Nie dziwcie się że się włamaliśmy. dzięki nam wiecie jakie błędy trzeba naprawić. Gra była czysta dlatego nie było żadnego problemu z dodaniem sobie admina. Oczywiście jest bug z klonowaniem flotki . Więcej nie powiem bo zostałem zbanowany.
ZNależliscie błedy ?
Ostatnio edytowany przez lelon (2010-12-25 12:14:00)
ja z checia
widze nowy silnik zainstalowany ale nic wam to nie dalo. MAM juz admina. Aby tak nie bylo mozna robic nalezy poprawic plik alliance.php to jest plik od sojusz
Ej jak chcecie zobaczyć moją grę to zapraszam www.ogamek.pq.pl Jeszcze paru rzeczy nie mam. Ale jak widać troszkę umiem i więc jak chcecie mnie w teamie to napiszcie
Ostatnio edytowany przez lelon (2010-12-25 12:35:11)