Universe 69
Proponowal bym event sylwestrowy
NP.
Wstawiacie na planete nie aktywnego gracza np. 100mld Dzial Plazmowych
i wstawcie na forum koordy.. jesli wszyscy gracze zniszcza calego tego deffa w przedziale czasowym od h 12,00 dnia 31 do h 23,59 to aktualny speed zostanie na 1 dzien zwiekszony 100x
co wy na to ?????? tych dzialek moze byc wiecej ale przydal by sie 100x wiekszy speed na 1 dzien
bo ja nic nie moge wybudowac bo musze na cokolwiek czekac kilka tygodni..........
Zakładając że w sylwestra nie wszyscy siedzą w domu to nie ma sensu przecież. Niektórzy świętują,spotykają się ze znajomymi, dziewczyną, idą na jakąś impreze,piją do nieprzytomności itp.
Pozatym żeby wybudować 100kkk plazm To byś musiał klikać dobre 24h bez przerwy...
No i jak wiem kilka dni temu był bug co dawał kosmicznie duże wydobycie rzędu 1kkkkkkk na sekunde i niektórzy to wykorzystali prawda?
Ostatnio edytowany przez Reaper (2010-12-29 13:14:50)
Prawda Ale chodzi mi o to aby admin dal nie aktywnemu graczowi 100mld xD to zajmie mu kilka sec
a zniszczyc to moge sam (chyba) a zyska caly serw..... Nawet ty xD
Ale mozecie wymyslec cos innego Tak aby byla za to duza ilosc surki lub floota xD
Nie skumales o co biega xD heeh
chodzi o to ze mamy zniszczyc 100mld plazm a nie wybudowac... bo to jest nie mozliwe
Ostatnio edytowany przez Sebles (2010-12-29 13:30:53)
Administrator
Pomyślimy
mi na 30 bada sie 2dni 19h i mam w sumie na 17 wliczanych planetach (dzieki MGSBN) okolo 700labo moze wiecej ale sie nie dziwie xD wybudowalem w sumie 100poz labo na kilku koloniach ( wczoraj) i z 3 dni zmniejszylo mi do 2dni 19h xD
Administrator
Zamykam